Handelsbetingelser

 


Generelle oplysninger

Juridisk navn: Karfunkel
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr.: DK38 36 47 31
Adresse: Kjølskevej 10, DK-9700 Brønderslev
E-mailadresse: info@karfunkel-dk.com
Telefonnummer : +45 61 72 76 55

Betaling

Betaling foregår via Epay secure payment for følgende kreditkort. 

- Visa Dankort

- Visa Electron

- MasterCard, Visa, Maestro

Og derudover via

- Paypal

- Mobilpay

 

Der tages gebyr ved betaling for udenlandske kort på www.karfunkel-dk.com. Gebyrerne er: 

- Visa Dankort (ingen)

- Visa Electron (ingen)

- Andre danske kreditkort f.eks. MasterCard, Maestro (ingen)

- Andre udenlandske kreditkort f.eks. MasterCard, Maestro, Diners, Visa, Visa Electron, JBC og Amercan Express (3,75 % af det samlede transaktionsbeløb). 

- paypal (2,60 kr. pr. transaktion + 3,40 % af det samlede transaktionsbeløb)

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedret sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved af brug af pin-koden. 

Data, du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er derfor kun PBS der kan læse dem. Hverken www.karfunkel-dk.com eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Beløbet for varerne hæves først, når varerne sendes fra www.karfunkel-dk.com. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt ved købet. 

Du kan IKKE forudbetale med konto-til kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, da det er denne betalingsform, der giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge tilbage igen, hvis du går til dit pengeinstitut. 


Levering

Der vil være mulighed for levering med DHL Express eller med CoolRunner. Priserne er baseret på hvilket land, forsendelsen skal sendes til og om der skal sendes levering til bestemte tidspunkter. 

 

Afsendelse af varen vil ske indenfor 1-2 hverdage fra ordreafgivelse, hvis ikke særlige afgrænsninger er specificeret på hjemmesiden. 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: info@karfunkel-dk.com/tlf: +45 61 72 76 55 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 200,- DKK.
 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Karfunkel

Att: Mona Nielsen

Kjølskevej 10

DK-9700 Brønderslev  

 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
 

Karfunkel

Att: Mona Nielsen

Kjølskevej 10

DK-9700 Brønderslev

 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Karfunkel og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.karfunkel-dk.com er ejer/Mona Nielsen/Karfunkel.

 

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. 
 
Som registreret hos Karfunkel, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mn@karfunkel-dk.com.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Mona Nielsen, mn@karfunkel-dk.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Forbrugerstyrelsen - Klik her

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen HER
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 25.10.2017